Rhythm

Lestijd
Maandag 20.00 – 21.00 

Ook eens proberen? Meld je aan voor een gratis proefles!

Logo RHYTHM

“Rhythm is gonna get you!”

Rhythm is een energieke dansles die bestaat uit een aantal eenvoudige danspasjes die samen zorgen voor een uitdagende workout waarin het hele lichaam in beweging komt.  In sommige dansjes worden spierversterkende oefeningen verwerkt, zodat niet alleen de conditie verbeterd wordt maar ook de spieren getraind worden.

Calorieën verbranden zonder dat je het door hebt, je uithoudingsvermogen verbeteren en vooral heel veel fun. Dat is waar Rhythm voor staat!

Rhythm is geschikt voor iedereen. Jong, oud, met ervaring of juist niet. De pasjes kunnen op ieder niveau aangepast worden.
Dans jezelf fit en doe mee met Rhythm!

Je bent altijd welkom voor een gratis proefles!
Zien we je snel?

De donderdag les wordt opgestart bij voldoende deelnemers. Wil je graag op deze avond, geef je naam door en we zetten je op de wachtlijst. Bij voldoende deelnemers nemen wij contact met je op.

WORKSHOP INFO

Ben jij opzoek naar een leuke teambuilding, familie uitje, activiteit met je vriend(en)innen, vrijgezellenfeest of ander leuk uitje waarin je iets actiefs kan doen?

Kies voor een workshop Rhythm!

Lachen gegarandeerd en voor je het weet heb je zomaar wat calorieën verbrandt, zonder dat je het door hebt! Het is leuk, het is gezellig en het zorgt ervoor dat je elkaar nog beter leert kennen!En het leuke is, het is geschikt voor iedereen! Man, vrouw, jong, oud, ervaren dansers of nog nooit een stap op de dansvloer gezet, iedereen kan meedoen!
De eenvoudige danspasjes worden stap voor stap uitgelegd en vormen samen een swingende workout.Aan het einde van de workshop ben je een leuke ervaring en een aantal nieuwe moves rijker!

Ik hoop je snel te ontmoeten in een workshop of tijdens de les.

groeten, Graciëla Martha

* voor meer informatie of prijsopgave neem contact op via mail gracielasoraida@hotmail.com of app 0613153562