Oefentherapeut Mensendieck

anne-carina

“Zelf zien, zelf doen, zelf voelen”

Mijn naam is Anne-Carina Kraaijo en ik ben Oefentherapeut Mensendieck. Sinds april 2015 heb ik binnen de sportschool mijn eigen praktijk!

 

Wat is oefentherapie Mensendieck?
Oefentherapie is een paramedische behandelmethode, gericht op behandeling en voorkoming van lichamelijke klachten gevolge van een onjuist houding- en bewegingspatroon. Ook kunnen ziekte of bepaalde afwijkingen voor lichamelijke klachten zorgen.

Iedereen beweegt, of het nu lopen, staan, of zitten is. Mensen springen, bukken en tillen, we houden van sport en hebben hobbies. Iedereen doet dit op zijn eigen manier, maar niet iedereen gebruikt bij dezelfde beweging dezelfde spieren in dezelfde mate.

Het zijn bewegingen die zo vanzelfsprekend zijn geworden, dat je er niet of nauwelijks over nadenkt. Totdat er iets misgaat of je ergens last van krijgt. Dit kunnen tal van bewegingen zijn, waarbij de spieren niet goed gebruikt worden en de spieren kunnen daardoor overbelast raken.

Welke pijnklachten u ook heeft, Oefentherapie Mensendieck kan een goede behandelmethode zijn. Waarom? Een oefentherapeut leert u begrijpen waar uw klachten vandaan komen.

Gespecialiseerd in kinderoefentherapie en prikkelverwerking. Slaapoefentherapeut voor volwassenen en kinderen.

Kijk voor meer informatie op www.ackraaijo.nl.

anne-carina2