Over ons

“Voel je fit, voel je ontspannen, voel je thuis”

Fit & Relax Opmeer is gevestigd in de oude katholieke school van Spanbroek. Her en der zijn nog herinneringen aan ‘die goeie ouwe tijd’ terug te vinden. Zo zijn in de nieuwe dames- en herenkleedkamers de traditionele tegelpatronen intact gehouden. 

Fit & Relax is dus niet zomaar een sportschool, het is een sportschool met karakter.

Als reislustige avonturiers kwamen Marco en Mirjam Buis na een wereldreis bij toeval in West-Friesland terecht. In 2003 kochten ze de sportschool die inmiddels veel meer is dan een sportschool. Behalve om te sporten kun je er terecht voor osteopathie, oefentherapie Mensendieck, voedingsadvies en leefstijl coaching, personal training, streetdance/hiphop, pedicure behandelingen en (sport)massage.  Er is een cursusruimte, een gezellige bar, een zonnebank, een kruidentuin, twee zalen voor de groepslessen en een fitnesszaal. 

Wat de sfeer van Fit & Relax vooral zo eigen maakt, zijn de mensen die er werken. Samen met hun team van sportinstructeurs en barmedewerkers en de zelfstandige praktijkhouders zorgen Marco en Mirjam dat iedereen zich in de sportschool op zijn gemak voelt. 

Bij Fit & Relax kun je bewegen en relaxen op je eigen manier, op je eigen tempo, alleen of samen, gewoon zoals je zelf wilt. Iedereen is welkom. En dat voel je.

S6300116
Afbeelding 001
kleedkamer