Zumba Fitness®

Lestijden
Maandag 20.00 – 21.00 
Donderdag 20.00 – 21.00 uur  Voorlopige stop

Ook eens proberen? Meld je aan voor een gratis proefles!

“Salsa… Samba… Zumba! Stilstaan is onmogelijk”

Hou je van afwisseling en van Latijns Amerikaanse muziek? Dan is Zumba Fitness dé workout voor jou. Zumba betekent snel bewegen en plezier maken. Reken maar dat dat lukt bij Zumba Fitness. Stilstaan is onmogelijk door de opzwepende ritmes en zonnige klanken van de Salsa, Merengue, Samba, Cumbia en Reggaeton. Al dansend merk je niet eens dat je: én vet verbrandt én je uithoudingsvermogen vergroot én je lichaam mooi in vorm brengt. So, let’s Zumba!

De donderdag les wordt opgestart bij voldoende deelnemers. Wil je graag op deze avond, geef je naam door en we zetten je op de wachtlijst. Bij voldoende deelnemers nemen wij contact met je op.

WORKSHOP INFO

Ben jij opzoek naar een leuke teambuilding, familie uitje, activiteit met je vriend(en)innen, vrijgezellenfeest of ander leuk uitje waarin je iets actiefs kan doen?

Kies voor een workshop Zumba!

Lachen gegarandeerd en voor je het weet heb je zomaar wat calorieën verbrandt, zonder dat je het door hebt! Het is leuk, het is gezellig en het zorgt ervoor dat je elkaar nog beter leert kennen!En het leuke is, het is geschikt voor iedereen! Man, vrouw, jong, oud, ervaren dansers of nog nooit een stap op de dansvloer gezet, iedereen kan meedoen!
De eenvoudige danspasjes worden stap voor stap uitgelegd en vormen samen een swingende workout.Aan het einde van de workshop ben je een leuke ervaring en een aantal nieuwe moves rijker!

Ik hoop je snel te ontmoeten in een workshop of tijdens de les.

groeten, Graciëla Martha

* voor meer informatie of prijsopgave neem contact op via mail gracielasoraida@hotmail.com of app 0613153562

Zumba3
zumba 2