Reiki en massagepraktijk

“Massage, een cadeautje voor jezelf.”

Tarieven

 • Sport-/Ontspanningsmassage
  • € 26,00 / 30 minuten
  • € 39,00 / 45 minuten
  • € 50,00 / 60 minuten
 • Sportmassage + trigger point € 39,00 / 45 minuten
 • Hydromed massage € 56,00 / 60 minuten
 • Voetreflexmassage € 33,00 / 50 minuten
 • 10x behandelingskaart voetreflex € 320,00
 • Reiki € 28,50 / 45 minuten

Sport- en Ontspanningsmassage
Een massage zorgt voor de ontspanning van spieren en bevordert de doorbloeding en verbetert de stofwisseling. Speciaal voor sporters is de massage voor verbetering van de sportprestatie of voor een sneller herstel na een blessure. Ook kunnen bestaande klachten door massage verholpen worden.

Eventueel ook in combinatie met Trigger Point massage, een massage van spierknopen bij specifieke klachten zoals nek-, schouder-, rugklachten, tennisarm, hoofdpijn etc.

Hydromedmassage
De basis van deze nieuwste massagevorm is het werken met water waardoor uw spieren sneller ontspannen en aangenaam soepel worden. Tijdens de massage ligt u op een warmwaterkussen, heerlijk ontspannen en aangenaam warm. De combinatie van het warmwaterkussen en massage-oliën geeft de mogelijkheid uw rug te masseren terwijl u op uw rug ligt. Ook zeer geschikt voor zwangere vrouwen.

Voordelen Hydromedmassage:
* Heerlijk warm en comfortabel op een warmtekussen.
* Warm water stimuleert de bloedsomloop.
* De spieren worden extra soepel.
* De massage-oliën dringen goed door in het lichaam.
* Keren is niet nodig tijdens de massage.
* Uw nek en rugwervels worden optimaal ondersteund.

Voetreflexmassage
Voetreflexmassage is een drukpunt massage op de voeten. Onder aan de voeten, tenen en enkels zitten reflexzones die corresponderen met alle lichaamsdelen en organen. Door massage van deze punten kan men spanningen opheffen, het zelf genezend vermogen van het lichaam stimuleren en het immuunsysteem versterken.

Reiki
Tijdens de behandeling stroomt energie van de gever naar de ontvanger. De energie werkt helend, ontspannend, geeft kracht en energie, bevordert de geestelijke balans en helpt je meer in contact met je gevoel te komen.

Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak bel Anita 06-11281601

anita
trigger point
lavendel
hydromed