Vanaf donderdag 19 november beginnen de groepslessen weer!

Medisch pedicure sport

“Wees lief voor je voeten.”

Let op: vanaf 11 mei is de praktijk weer open. De medisch noodzakelijke behandelingen gaan voor.  Klik hier voor meer informatie over het protocol.

Sinds september 2018 is er een definitieve klantenstop, graag verwijs ik u naar een van mijn collega’s. Klik hier.

Sinds 2011 is de voetverzorgingspraktijk van Mirjam Buis gevestigd in Sportschool Fit & Relax. Van medische tot verzorgende behandeling en van onderbeen- voetmassage tot een heerlijk Spa-verwenmoment… Als het om voetverzorging gaat, bent u bij Mirjam aan het goede adres. Naast de mooiste kleuren nagellak werkt ze ook graag met de speciale Shellac van CND. Dit is een gel met mooie hoogglans die draagt als een nagellak en veel langer goed blijft zitten.

Als Medisch Pedicure beheerst Mirjam alle specialistische technieken die er zijn: nagelreparaties en –regulaties, drukvrijtechnieken, het maken van ortheses en de behandeling van risicovoeten, zoals de diabetische voet, de reumatische voet, de oudere voet, de spastische voet en de verwaarloosde voet.

Eind 2016 heeft Mirjam de opleiding ‘Sportpedicure’ succesvol afgerond. Als sportpedicure kan ze nog beter inspelen op de speciale zorg die sportvoeten nodig hebben. Denk aan behandeling van specifieke sportblessures, de loopbelasting van sporters kunnen beoordelen, het toepassen van sportinlays, tapen/bandageren, het beoordelen van sportschoeisel en meer.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op de vernieuwde site www.pedicure-opmeer.nl.

medisch-pedicure 2
medisch-pedicure 3
medisch-pedicure 1